UUTTA YRITTÄJÄUKUPOLVEA KASVATTAMASSA

Pajuluoman koulu / Pajuluoma school. Picture www.seinajoki.fi

Pajuluoman koulu / Pajuluoma school. Picture http://www.seinajoki.fi

Xportin tiimi otti innostuneena vastaan kutsun osallistua Pajuluoman koulun 5. luokkalaisten Yrittäjänpäivään. Päivän teemana oli, että 5. luokkalaiset keksivät itselleen liikeidean, toimivat yrittäjinä ja 1. ja 2. luokkalaiset sekä eskarit heidän innokkaina asiakkainaan.

Nuoret yrittäjät olivat saaneet aikaisemmin tällä viikolla opastusta mainostoimisto BSTR:n väeltä, joten meitä oli vastassa joukko iloisen kirjavia mainosjulisteita, joissa kannustettiin asiakkaita käyttämään leikkirahansa tarjolla oleviin palveluihin. Yritysideoita löytyi laidasta laitaan: oli kauneushoitoloita, elokuvateatteri, trampoliini ja useita erilaisia huvittelupisteitä, joissa mm. vesi-ilmapallojen kohteena olivat isommat oppilaat 🙂

Yrittäjäpäivä näytti olevan suuri menestys – isommat paneutuivat tosissaan yrittäjän rooliinsa, ja pienemmät riemuitsivat kuluttaessaan leikkirahojaan. Suuret kiitokset Kai Loikkaselle Pajuluoman koululta, että saimme olla mukana. Odotamme jo innolla ensi vuotta!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s