TERVETULOA XPORTblogiin

Home page picture

Hei

Haluaisin esitellä teille XPORTblogin (https://xportblog.com/), jossa Xport-tiimin jäsenet julkaisevat postauksia sekä suomeksi, että englanniksi. Jos meillä on jotain sanottavaa, sanomme sen blogissa, joko molemmilla, tai vain toisella edellämainituista kielistä. On erilaisia tapoja selata blogimme sisältöä;

  • Voit valita, kummalla kielellä haluat lukea postauksia klikkaamalla joko “suomeksi”, tai “englanniksi” sivuston yläosalla sijaitsevasta menu-palkista.
  • Jos haluat etsiä kirjoituksia jostain tietystä aiheesta, käytä Seach Blog by Tag- toimintoa, jonka löydät sivuston oikeasta reunasta. Klikatessasi siellä sijaitsevaa sanaa tai fraasia, löydät kaikki siihen liittyvät kirjoituksemme.
  • Jokaisen postauksen alaosasta löytyvät ”Aiheeseen liittyvät postaukset”, josta voit valita samaan aiheeseen liittyviä julkaisuja luettavaksesi.

Jos et käytä sosiaalista mediaa, voit seurata XPORTblogia klikkaamalla WordPress-logoa, joka sijaitsee blogisivumme oikeassa reunassa. Halutessasi saat ilmoituksen sähköpostiisi, aina kun julkaisemme jotain uutta.

Toivottavasti nautit XPORTblogista. Muistathan jättää palautetta kommenttikenttään.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s