Xport vie suomalaiset yritykset Amazoniin

Seinäjoki, 25.11.2015

Xport vie suomalaiset yritykset Amazoniin

Xport on listattu myyjäksi Amazon-verkkokauppaan. Xport on yksi harvoista toimijoista, joka pystyy tarjoamaan pääsyn Amazoniin suomalaisille tuotteille ja yrityksille ja vauhdittaa näin suomalaisten yritysten kansainvälistä verkkokauppaa. Xport välittää kuluttajatuotteita myyntiin jokaiseen viiteen Amazonin Euroopan verkkokauppaan.

“Fulfilment by Amazon” -palvelun kautta suomalaiset yritykset pääsevät Euroopan markkinoille aktiivisen ja lojaalin asiakaskunnan ulottuville. Amazonin logistiikka- ja jakeluverkosto toimittaa tuotteet  nopeasti, vaivattomasti ja edullisesti. Suurin etu “Fulfillment by Amazon” -palvelussa on tuotteiden varastointi ja postitus suoraan keskusvarastoista ympäri Eurooppaa Amazonin 270 miljoonan asiakaskunnalle.

Amazon-myynnin aloittaminen on asiakkaalle helppoa, koska Xport huolehtii kaikesta muusta, paitsi tuotteiden toimittamisesta Amazonin varastoihin Euroopassa. Xport vastaa mm. Amazon-tilin ylläpidosta, tuotteiden esillepanosta sekä erilaisista myynninedistämistoimenpiteistä Amazonin järjestelmässä. Tämä “Fulfilment by Amazon” -palvelu sopii niin pienille kuin isoille vientimyynnin kasvattamiseen tähtääville yrityksille. Xportin Mark Wiltshearilla on vuosien kokemus Amazonin kanssa toimimisesta.

Amazonin joulua edeltävä myynti alkaa ensi perjantain “Black Friday” -kampanjasta. Tämä maailmalla suosittu superalennusten päivä on rantautunut myös Suomeen. Vuonna 2014 Amazonissa myytiin Black Fridayn aikana keskimäärin 64 tuotetta sekunnissa eli yhteensä 5,5 miljoonaa tuotetta. Nyt myös suomalaiset yritykset pääsevät osalliseksi tästä – ja muista – Amazonin tarjoamista mahdollisuuksista.

Lisätietoa “Fulfilment by Amazon” -palvelusta:

http://www.xport.fi/
www.xportblog.com

Marko Luoma
045 880 3770
marko.luoma@xport.fi

Xport on Seinäjoella toimiva viennin kehittämiseen ja kansainvälistymiseen keskittynyt yritys. Autamme muita yrityksiä aloittamaan tai kehittämään vientitoimintaa käytännönläheisesti ja yhdessä asiakkaan kanssa.

Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi markkinaselvitykset, kansainvälisille messuille osallistuminen vierailijana tai omalla osastolla sekä partnereiden tai sopivien jälleenmyyjien etsintä.

Asiakkaamme vaihtelevat pienistä, vientitoimintaa aloittavista yrityksiin isoihin konserneihin, jotka haluavat hankkia ulkopuolisia palveluita vientiin liittyen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s