Treenaa asiakaspalvelua englanniksi Seinäjoen Superkesää varten!

Superkesä blog post image FIN

Maksimoi myyntisi – hyödynnä tuhansien kesävieraiden tarjoamat mahdollisuudet

Keskiviikkona 6.4. Into Seinäjoki järjesti tilaisuuden hotelli Almassa  “Seinäjoen Superkesä 2016” -kampanjan käynnistämisen merkeissä. Seinäjoen Superkesä on sarja tapahtumia, joiden odotetaan vetävän suuren määrän vierailijoita Seinäjoelle. Luonnollisesti suurin osa näistä on kotimaanmatkailijoita, mutta myös ulkomaalaisia vierailijoita odotetaan mm. seuraaviin tapahtumiin:

 • Taitaja2016 – ammatitaidon SM-kilpailu
 • Asuntomessut 2016
 • “Round table” – kansainvälinen tapaaminen
 • “Nordic King” ravitapahtuma PowerParkissa
 • Power Truck Show  PowerParkissa

Näiden lisäksi väkeä vetävät myös maakunnan vakituiset kesätapahtumat, kuten Provinssirock, Seinäjoen Tangomarkkinat, Vauhtiajot, Solar Sound, Ilmajoen Oopperajuhlat ja Kaustinen Folk Music Festival. Into Seinäjoki haluaa kannustaa paikallisia yrityksiä valmistautumaan niin koti- kuin ulkomaistenkin kesävieraiden vastaanottamiseen parhaansa mukaan!

Xportin tiimi tarjoaa erityisesti hotellien, ravintoloiden ja vähittäiskauppojen henkilökunnille suunniteltua asiakaspalvelukoulutusta englannin kielellä. Koulutus on yrityskohtaista, käytännönläheistä palvelutilanteiden harjoittelua äidinkielenään englantia puhuvien valmentajien kanssa.

Superkesa_Logo

Kieli- / palvelukoulutus

Koulutuksen tavoitteena on nostaa palveluyritysten valmiuksia ottaa vastaan kansainvälisiä asiakkaita. Helpotetaan kansainvälisten turistien ostotilanteita, sekä suomalaisten yritysten myyntitilanteita.

 • Kesto 4 viikkoa
  • 1h / viikko
 • Toteutus englanniksi tai ruotsiksi
 • Käydään läpi tärkeimmät asiakaspalvelutilanteet
  • Toimialakohtaiset aihealueet (kahvila, ravintola, hotelli jne.)
  • Käytännön harjoitteita joissa kaikki pääsevät käyttämään vierasta kieltä
 • Maksimissaan 6 osallistujaa
 • Hinta 395€ (alv.0%)

Kansainvälinen yritysesite

Esittele yrityksesi kansainvälisille turisteille.

 • Kaksipuolinen A5 esite
  • Esimerkiksi toinen puoli englanniksi, toinen ruotsiksi
 • Hinta sisältää suunnittelun, käännöstyöt ja noin 50 esitteen tulostamisen
 • Hinta 695€ (alv.0%)

 

Mark Wiltshear

Kymmenen vuoden kokemus osastopäällikön tehtävistä Harrods tavaratalossa Lontoossa opetti Markille erinomaisen asiakaspalvelun tärkeyden ja sen vaikutuksen myyntitilanteisiin. Mark on toiminut myös 11 vuotta myyntipäällikkönä ja työssään vastannut pitkäaikaisten asiakassuhteiden hoitamisesta. Mark asuu tällä hetkellä Seinäjoella on yksi Xportin perustajista.

Lien Niemitalo

Lienilla on kaupallisen koulutuksen lisäksi viisi vuotta ravintola-alan työkokemusta Yhdysvalloissa fine-diningista pikaruokaravintoloihin. Tämä antaa näkemystä siihen, miten ravintolat voivat tarjota parasta palvelua asiakkailleen. Lien on asunut Seinäjoella 7 vuotta.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s