Englanninkielisiä blogeja ja podcasteja turistien houkuttelemiseksi

Telttailua, saunomista, festareita ja urheilua – kun puhutaan suomalaisuudesta, on Mark Wiltshear lähes ammattilainen. Esittelemme teille kaksi tapaa, joilla Mark kannustaa ihmisiä vierailemaan Suomessa: kirjoittamalla blogia ja julkaisemalla radio-ohjelmaa podcastin muodossa. 

Mark on asunut Seinäjoella useita vuosia ja havainnoi englantilaisten linssien läpi mitä kaupungilla on tarjottavaa. Visit Seinäjoki -sivustolla julkaistavassa englanninkielisessä blogissaan Mark esittelee jokapäiväistä elämää ja mielenkiintoisia kohteita Seinäjoella ja sen lähialueilla. Vaikka blogi onkin suunnattu pääasiassa kansainvälisille turisteille, sisältää se mielenkiintoista tietoa myös suomalaisille ja paikallisille yrityksille.

Mark etsii aiheita jaettavaksi lukijoiden (ja kuuntelijoiden) kanssa.

Mark aloitti podcastinsa, Explore Finland Radio Show’n vuonna 2014. Hän uskoo, että paras tapa saada ihmiset vierailemaan Suomessa on kertoa heille, mitä maalla on tarjottavaa. Tällä hetkellä kuunneltavissa on kaksi tuotantokautta ja kolmas on suunnitteilla. Muista vierailla blogissa ja kuunnella podcastia, jossa aiheita käsitellään laajemmin.

Kova työ Explore Finland podcastin parissa on saanut tunnustusta.

Matkustaessaan ympäri Suomea ja Etelä-Pohjanmaata, hänellä on ollut mahdollisuus vertailla paikallisia matkailupalveluita, kuten hotelleja ja leirintäalueita, muihin eurooppalaisiin ja englantilaisiin kohteisiin.

Mark ja tiimimme Xportilla tarjoaa kansainvälisen perspektiivin siitä, mistä ulkomaalaiset vierailijat ovat kiinnostuneet ja kuinka paikalliset palveluntarjoajat voivat vastata kysyntään paremmin. Laajan kansainvälisen verkostomme avulla pystymme auttamaan teitä löytämään sopivat kohderyhmät ja ottamaan yhteyttä asiakkaisiin ympäri maailman.

Matkailualan yritykset voivat hakea toimintansa kehittämiseen myös erilaisia rahoituksia, lisätietoja vaihtoehdoista sekä yhteistyöstä Xportin kanssa löydät täältä.

 

Xport | Visit SeinäjokiExplore Finland Radio Show

23.8.2017, Jenna Hämäläinen, Projektiassistentti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s